samoil.krstevski

април 1, 2021

УПИСИ 2021/22 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.АПРИЛ

Почитувани идни студенти, Со оглед на моменталната состојба и финансиските последици предизвикани од ширењето на коронавирусот (Covid-19), оваа година ги намаливме редовните цени на годишната школарина […]
април 1, 2021

СТИПЕНДИИ „ПРОФ.Д-Р БОЈО АНДРЕСКИ“ ЗА ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ – II ЦИКЛУС ЗДРАВСТВЕН И ФАРМАЦЕВТСКИ МЕНАЏМЕНТ

Почитувани здравствени работници, Имајќи го во предвид вашиот ангажман за справување со covid-19 пандемијата и зголемениот обем на обврски во изминатиот период, Европски Универзитет го продолжува […]
април 1, 2021

Повик за единаесетта меѓународна научна конференција

Европски универзитет Скопје ве поканува да учествувате со ваши трудови на Единаесетта меѓународна научна конференција „НАУКАТА И УМЕТНОСТА ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА“. На следните линкови можат […]
април 1, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ – АПРИЛСКА СЕСИЈА 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлската испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 07.04.2021 година. Согласно глобалниот […]