samoil.krstevski

декември 9, 2020

ФС распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

англиски – ДЕКЕМВРИ-ispitna 2020 ang ДЕКЕМВРИ-ispitna 2020 (1)
декември 9, 2020

ФАД распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

Ispiti Dekemvriska sesija 2020 Vtor ciklus (1) Ispiti Dekemvriska sesija 2020 Prv ciklus (1)
декември 9, 2020

ФЕН распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

ДЕКЕМВРИСКА сесија прв циклус 2020 (2) ДЕКЕМВРИСКАСЕСИЈА ВТОР ЦИКЛУС (1)
ноември 30, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ДЕКЕМВРИСКА СЕСИЈА

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од декемвриската испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 01.12 до 04.12.2020 година. Согласно глобалниот […]