Повик за единаесетта меѓународна научна конференција

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ – АПРИЛСКА СЕСИЈА 2020/21
април 1, 2021
СТИПЕНДИИ „ПРОФ.Д-Р БОЈО АНДРЕСКИ“ ЗА ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ – II ЦИКЛУС ЗДРАВСТВЕН И ФАРМАЦЕВТСКИ МЕНАЏМЕНТ
април 1, 2021
Прикажи ги сите

Повик за единаесетта меѓународна научна конференција

Европски универзитет Скопје ве поканува да учествувате со ваши трудови на Единаесетта меѓународна научна конференција „НАУКАТА И УМЕТНОСТА ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА“.

На следните линкови можат да се најдат повиците за учество на македонски и на англиски јазик.

ЛИНКОВИ:

Повик за 11-та меѓународна научна конференцијa – Европски Универзитет – Скопје

Call for the 11th international conference – EU