samoil.krstevski

ноември 16, 2020

IN MEMORIAM Проф.д-р Бојо Андрески ( 1959 – 2020 ) – Kомеморативна средба

IN MEMORIAM Проф.д-р Бојо Андрески ( 1959 – 2020 ) Почитувани, Ве известуваме дека на ден 18.11.2020 (среда) со почеток во 12:00 часот во просториите на […]
ноември 13, 2020

Tренинг програма за претприемништво 

Tренинг програма за претприемништво  АГОРА  – Центар за промовирање на граѓански вредности во рамките на проектот „Младински скок во бизнисот“ поддржан од Американската Амбасада во Скопје, […]
ноември 13, 2020

ФИ распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум во зимски семестар 2020-2021

Прва Колоквиумска Недела- ноември 2020 Ноемвриска испитна сесија 2020
ноември 13, 2020

ФС распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум во зимски семестар 2020-2021

НОЕМВРИ-ispitna 2020 Прв колоквиум зимски 2020