samoil.krstevski

февруари 11, 2021

ФАД распоред Февруарска испитна сесија- зимски семестар 2020-2021

Ispiti Fevruarska sesija 2021 Prv ciklus Ispiti Fevruarska sesija 2021 Vtor ciklus
февруари 10, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ПОЧЕТОК НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/2021

Почитувани студенти, Ве известуваме дека на 15.02.2021 започнува летниот семестар од академската 2020/2021 и продолжува наставата во комбинирана форма – online и/или со физичко присуство согласно […]
февруари 5, 2021

ФИ распоред Февруарска испитна сесија – зимски семестар 2020-2021

Февруарска испитна сесија 2021
февруари 2, 2021

ФДК распоред Февруарска испитна сесија – зимски семестар 2020-2021

FDK Fevruarska sesija 2021