samoil.krstevski

декември 21, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 21.12 до 25.12.2020 година. Согласно глобалниот […]
декември 17, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ – ДОДЕЛУВАЊЕ ДИПЛОМИ ЗА ЗАВРШЕНО ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ ОД I и II ЦИКЛУС

Почитувани дипломирани/магистрирани студенти, Доделувањето на дипломите за завршено високо образование од I и II циклус ќе се одржи на ден 18.12.2020 (петок) со почеток во 11:00 […]
декември 17, 2020

ФИ распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

Декемвриска-испитна-сесија-2020
декември 14, 2020

ФДК распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

FDK Dekemvriska sesija 2020-2021