samoil.krstevski

март 1, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од мартовска испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 01.03 до 05.03.2021 година. Согласно глобалниот календар […]
март 1, 2021

УПИСИ 2021/22 – ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ НА ШКОЛАРИНА ВО МАРТ

Почитувани идни студенти, Денес – 01.03.2021 (понеделник), официјално започнуваат уписите на I и II циклус студии во академската 2021/2022 година, на факултетите во состав на Европски […]
февруари 16, 2021

ФДК распоред за летен семестар 2020-2021

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – летен семестар 2020-2021 Летен 2020 – ФДК Распоред за предавања Прв циклус
февруари 15, 2021

ФИ распоред за летен семестар 2020-2021

Raspored-casovi-Leten-semestar-2021 (д)