samoil.krstevski

јули 3, 2020

СВЕДОШТВА – Ариф Адеми

Ариф Адеми: Европски универзитет е вистинско место за оние кои сакаат да научат и да се надградуваат Ариф Адеми е студент во трета година на Факултетот […]
јуни 30, 2020

Промотивна цена на школарина за првата година студии (втор уписен рок)

Почитувани идни студенти, Со оглед на моменталната состојба и финансиските последици предизвикани од ширењето на коронавирусот (Covid-19), Европски Универзитет и понатаму овозможува поволности при уписот. Сите […]
јуни 26, 2020

СВЕДОШТВА – Севгул Абдула

Севгул Абдула: На Европски универзитет професорите и асистентите имаат еднаков пристап кон сите студенти Севгул Абдула е петта година на мастер студии на Факултетот за детективи […]
јуни 22, 2020

СВЕДОШТВА – Катерина Трпковска

Интервју со Катерина Трпковска, дипломиран дизајнер: Факултетот за арт и дизајн освен добро образование нуди и пракса, која е многу важна за успех Катерина Трпковска, која […]