samoil.krstevski

февруари 2, 2021

ФЕН распоред Февруарска испитна сесија – зимски семестар 2020-2021

фебруарска сесија прв циклус 2021 февруарска сесија втор циклус 2021
јануари 15, 2021

Склучен Меморандум за соработка со Медицинскиот Универзитет во Пловдив

Почитувани, Ни претставува посебна чест и задоволство да ве информираме дека на ден 13.01.2021, Европски Универзитет Скопје склучи Меморандум за соработка со Медицинскиот Универзитет во Пловдив, […]
јануари 8, 2021

ФИ распоред втор колоквиум – зимски семестар 2020-2021

Втора Колоквиумска Недела- Јануари 2021
јануари 5, 2021

ФДК распоред втор колоквиум – зимски семестар 2020-2021

Втор колоквиум ФДК зимски 2020-2021