samoil.krstevski

мај 21, 2021

ФИ распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020-2021

Втора Колоквиумска Недела- 25-28 Мај
мај 21, 2021

Меѓународно студентско биенале во Истанбул

Меѓународно студентско биенале во Истанбул Студенти од Факултетот за арт и дизајн изложуваат на Меѓународното студентско биенале, кое се одржува во Истанбул Р. Турција. Биеналето го […]
мај 4, 2021

УПИСИ 2021/22 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.MAJ

Почитувани идни студенти, Со оглед на моменталната состојба и финансиските последици предизвикани од ширењето на коронавирусот (Covid-19), оваа година ги намаливме редовните цени на годишната школарина […]
мај 4, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 04.05 до 10.05.2021 година. Согласно глобалниот […]