samoil.krstevski

јануари 4, 2021

ФС распоред втор колоквиум – зимски семестар 2020-2021

Втор колоквиум зимски 2020
декември 29, 2020

ФАД распоред втор колоквиум – зимски семестар 2020-2021

2 kolokvium FAD Zimski 2020 21
декември 29, 2020

ФЕН распоред втор колоквиум – зимски семестар 2020-2021

втор циклус студии втор колоквиум VTOR колоквиум Прв циклус студии 2020 2021
декември 29, 2020

Посета на Државното средно училиште за ликовна уметност и дизајн „Лазар Личеноски“

Во текот на минатата недела проф. д-р Гордана Вренцоска, декан на Факултетот за арт и дизајн при Европскиот универзитет го посети Државното средно училиште за ликовна уметност и дизајн […]