samoil.krstevski

јуни 2, 2021

Ерасмус Посета, Бируни Унивезитет-Истанбул

Во период од 17-21 Мај 2021 година, проф. Д-р Енис Реџеп, доц. д-р Маријана Мирческа, доц. д-р Емилија Костадиновска и асс. д-р Дијана Јошева од Факултетот […]
јуни 2, 2021

ФЕН распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ЈУНСКА СЕСИЈА 1 сесија прв циклус 2021 (1) ДОПОЛНУВАЊЕ РАСПОРЕД ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКИЛУС СТУДИИ 2021
јуни 1, 2021

УПИСИ 2021/22 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.ЈУНИ

Почитувани идни студенти, Со оглед на моменталната состојба и финансиските последици предизвикани од ширењето на коронавирусот (Covid-19), оваа година ги намаливме редовните цени на годишната школарина […]
мај 31, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од јунската испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 01.06 до 07.06.2021 година. Согласно глобалниот […]