samoil.krstevski

октомври 2, 2020

ФАД распоред зимски семестар 2020-2021

Raspored 4+1 Vtor ciklus FAD Zimski semestar 2020 21 Raspored 3+2 Vtor ciklus FAD Zimski semestar 2020 21 RASPORED ZIMSKI SEMESTAR 2020- 2021 FAD
октомври 2, 2020

ФИ распоред зимски семестар 2020-2021

Raspored zimski semestar 2020-2021
октомври 1, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ОКТОМВРИСКА СЕСИЈА 2019/20

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од октомвриска сесија во академската 2019/20 година ќе се врши on-line во периодот од 01.10 до 07.10.2020 година. Полагањето на испитите ќе […]
септември 30, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ДИПЛОМИ

Почитувани дипломирани/магистрирани студенти, Доделувањето на дипломите за завршено високо образование од I и II циклус ќе се одржи на ден 01.10.2020 (четврток), според следниот распоред: Факултет […]