Administrator EU

декември 27, 2023

ФИ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

FI_2_kolokvium_zimski_semestar_2023_24 (1)
декември 25, 2023

ФДК втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

ФДК Распоред за втора колоквиумска недела
декември 20, 2023

Свечено доделување на дипломите на дипломираните и на магистрираните студенти

Европски Универзитет во текот на вчерашниот ден ги додели дипломите на студентите од I и II циклус и пригодно го одбележа патрониот празник “Св.Никола Чудотворец”. Им […]
декември 19, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/2024

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 18.12 до 23.12.2023 година. Согласно глобалниот […]