Administrator EU

мај 30, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од јунскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 03.06 до 07.06.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
мај 22, 2024

ФДМ втора колоквиумска сесија, летен семестар 2023/24 – термини за полагање

Втор колоквиум летен 2023_24
мај 21, 2024

ФЕН втора колоквиумска сесија, летен семестар 2023/24 – термини за полагање

колоквиум ПРВ ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 25.02.2024
мај 20, 2024

ФИ втора колоквиумска сесија, летен семестар 2023/24 – термини за полагање

FI_2_kolokvium_leten_semestar_2023_24