Administrator EU

април 2, 2024

ФИ Априлска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_априлска_sesija_2024
април 1, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 05.04.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
април 1, 2024

Д-р Маја Поп Стефанова-Трпоска

Д-р Маја Поп Стефанова-Трпоска на ден 01.04.2024 година (понеделник) е избрана во наставно-научно звање редовен професор од наставно-научно област „Ортодонција“ на Факултетот за дентална медицина.   […]
март 28, 2024

ФАД прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

Raspored za 1 kolokvium FAD Leten 2023 2024