Administrator EU

март 27, 2024

ФДМ прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

Прв колоквиум летен 2023-2
март 25, 2024

Известување за студенти

Почитувани студенти, Ве известуваме дека почнувајќи од 26.03.2024 година, потребно е уплатите за школарина и останати трошоци (пријава за испит, пријава за колоквиум, одбрана на дипломски […]
март 25, 2024

ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

 колоквиум ПРВ ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 25.02.2024
март 22, 2024

Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

НА 20.03.2024 ГОДИНА, НА ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ – СКОПЈЕ, СЕ ОДРЖА НАУЧНО СТРУЧНАТА РАБОТИЛНИЦА НА ТЕМА „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“, ОРГАНИЗИРАНА ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА […]