Administrator EU

април 2, 2024

ФДК Априлска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

Aprilska sesija FDK 2024
април 2, 2024

ФЕН Априлска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

ФЕН АПРИЛСКА СЕСИЈА 2024
април 2, 2024

ФИ Априлска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_априлска_sesija_2024
април 1, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 05.04.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]