Administrator EU

декември 25, 2023

ФДК втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

ФДК Распоред за втора колоквиумска недела
декември 20, 2023

Свечено доделување на дипломите на дипломираните и на магистрираните студенти

Европски Универзитет во текот на вчерашниот ден ги додели дипломите на студентите од I и II циклус и пригодно го одбележа патрониот празник “Св.Никола Чудотворец”. Им […]
декември 19, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/2024

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 18.12 до 23.12.2023 година. Согласно глобалниот […]
декември 11, 2023

ФИ декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_dekemvriska_sesija_2023