Administrator EU

ноември 7, 2023

ФЕН распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум зимски семестар 2023-2024

noemvriska sesija СЕСИЈА 2023 ВТОР ЦИКЛУС 06.11.2023 ИСПИТНА СЕСИЈА НОЕМВРИ 2023 прв циклус студии ОФИЦИЈАЛЕН РАСПОРЕД ЗА ПРВ КОЛОКВИУМ ЗА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ 2023-2024
ноември 1, 2023

Панел дискусија на тема ,,Родова еднаквост и застапеност на жените на лидерски позиции во спортски организации”

Во фокусот на панел дискусијата беа ставени значењето на родовата еднаквост и важноста на женското лидерство во спортските организации. Панел дискусијата беше организирана од страна на […]