Administrator EU

декември 29, 2023

ФАД втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

Raspored za 2 kolokvium FAD Zimski 2023-24
декември 29, 2023

Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

Почитувани,ни претставува задоволство да ве поканиме да учествувате на Научно-стручната работилница на тема „ ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ”, организирана од Факултетот за економски […]
декември 29, 2023

ФЕН втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

2 ОФИЦИЈАЛЕН РАСПОРЕД ЗА VTOR КОЛОКВИУМ ЗА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ 2023-2024
декември 27, 2023

ФИ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

FI_2_kolokvium_zimski_semestar_2023_24 (1)