Administrator EU

февруари 23, 2024

ФАД распоред летен семестар 2023-2024

Распоред 4+1 Втор циклус ФАД Летен 2023-24 Распоред 3+2 Втор циклус ФАД Летен 2023-24 РАСПОРЕД ФАД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ПРВ ЦИКЛУС 2023-24
февруари 23, 2024

ФДМ распоред летен семестар 2023-2024

РАСПОРЕД (Забни техничари) РАСПОРЕД (Стоматолози)
февруари 21, 2024

ФДК распоред летен семестар 2023-2024

Прв циклус 2023-2024 Распоред за предавања – летен Втор циклус 2023-2024 – ФДК Распоред за предавања – летен семестар
февруари 20, 2024

ФЕН распоред летен семестар 2023-2024

22.02.2024 РАСПОРЕД ЗА ПРВ ЦИКЛУС ВИП VTOR CIKLUS STUDII ЛЕТЕН СЕМЕСТАР