Administrator EU

јуни 3, 2024

ФДК Јунска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FDK – Junska ispitna sesija 
јуни 3, 2024

ФДМ Јунска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

Јунска испитна сесија_2024
јуни 3, 2024

„ПОЛНОЛЕТСТВО“ – ГОДИШНА ИЗЛОЖБА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРТ И ДИЗАЈН

„ПОЛНОЛЕТСТВО“ – ГОДИШНА ИЗЛОЖБА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРТ И ДИЗАЈН ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ, СКОПЈЕ АКАДЕМСКА 2023/2024 ГОДИНА Драги колеги и пријатели, Факултетот за арт и дизајн оваа […]
мај 31, 2024

ФИ Јунска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_Јунска_sesija_2024