Administrator EU

ноември 28, 2023

ФДК декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FDK Dekemvriska sesija 2023
ноември 28, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.12 до 07.12.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
ноември 22, 2023

ФИ распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум зимски семестар 2023-2024

FI_1_kolokvium_zimski_semestar_2023_24 FI_noemvriska_sesija_2023
ноември 8, 2023

ФДК распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум зимски семестар 2023-2024

FDK Prv kolokvium zimski semestar 2023-2024 ФДК Ноемвриска испитна сесија 2023