Фиксна почетна новости

мај 31, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од јунската испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 01.06 до 07.06.2021 година. Согласно глобалниот […]
април 1, 2021

СТИПЕНДИИ „ПРОФ.Д-Р БОЈО АНДРЕСКИ“ ЗА ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ – II ЦИКЛУС ЗДРАВСТВЕН И ФАРМАЦЕВТСКИ МЕНАЏМЕНТ

Почитувани здравствени работници, Имајќи го во предвид вашиот ангажман за справување со covid-19 пандемијата и зголемениот обем на обврски во изминатиот период, Европски Универзитет го продолжува […]
април 1, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ – АПРИЛСКА СЕСИЈА 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлската испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 07.04.2021 година. Согласно глобалниот […]
март 15, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРВ КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на првиот колоквиум во летниот семестар од академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 15.03 до 19.03.2021 година. Согласно глобалниот […]