Фиксна почетна новости

мај 12, 2023

АПСОЛВЕНТСКА ВЕЧЕР

Почитувани и најдраги студенти. Со особена радост  сакаме да  Ве  известиме дека  целокупниот процес на  Ваша  едукација  и образование на првиот циклус на  студии на Европскиот […]
мај 8, 2023

ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 08.05 до 12.05.2023 година. Согласно глобалниот […]
март 29, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 03.04 до 07.04.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
март 24, 2023

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло Фото Студио 5

Се известуваат сите студенти (апсолвенти) кои се заинтересирани за фотографирање за табло, да испратат електронска пошта со следните податоци: име и презиме на студентот, факултет на […]