Фиксна почетна новости

октомври 13, 2021

Потсетување за запишување/заверка на семестар во академската 2021/2022

Почитувани студенти, Ве потсетуваме дека заклучно со петок 15.10.2021 год. треба да извршите запишување/заверка на семестар (зимски) во академската 2021/2022 година. Уписот/заверката на семестарот се врши […]
октомври 4, 2021

Online пријавување испити во октомвриска испитна сесија 2021/2022

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од октомвриска испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.10 до 07.10.2021 година. Согласно глобалниот […]
октомври 3, 2021

Известување за наставата во академската 2021/2022 година

Почитувани студенти, Ве известуваме дека наставата во академската 2021/2022 година ќе се изведува со физичко присуство на студентите од сите факултети во состав на Европски Универзитет. […]
септември 13, 2021

Известување за обврската за уплата на рата од годишната школарина

Почитувани студенти, ве потсетуваме за обврската за уплата на рата од годишната школарина до 15-ти септември, согласно договорот за студирање. Уплатата се врши на жиро-сметката на […]