Фиксна почетна новости

ноември 30, 2021

Online пријавување испити (декемвриска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од декемвриската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.12 до 07.12.2021 година. Согласно глобалниот […]
ноември 1, 2021

Online пријавување испити/колоквиуми (ноемвриска испитна сесија/прв колоквиум 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемвриска испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 05.11.2021 година. Пријавувањето на […]
октомври 13, 2021

Потсетување за запишување/заверка на семестар во академската 2021/2022

Почитувани студенти, Ве потсетуваме дека заклучно со петок 15.10.2021 год. треба да извршите запишување/заверка на семестар (зимски) во академската 2021/2022 година. Уписот/заверката на семестарот се врши […]
октомври 4, 2021

Online пријавување испити во октомвриска испитна сесија 2021/2022

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од октомвриска испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.10 до 07.10.2021 година. Согласно глобалниот […]