Фиксна почетна новости

мај 9, 2022

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2021/22

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 09.05 до 13.05.2022 година. Согласно глобалниот […]
април 12, 2022

Повик за дванаесетта меѓународна научна конференција

Европски Универзитет Скопје ве поканува да учествувате со ваши трудови на Дванаесетта меѓународна научна конференција „НАУКАТА И УМЕТНОСТА ВО ФУНКЦИЈА НА ОДРЖЛИВО ОПШТЕСТВО“. На следните линкови […]
април 3, 2022

Изведување на настава со физичко присуство (летен семестар 2021/2022)

Почитувани студенти, Ве известуваме дека наставата во летниот семестар 2021/2022 година ќе се изведува со физичко присуство на студентите од сите факултети во состав на Европски […]
март 31, 2022

Online пријавување испити (априлска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 07.04.2022 година. Согласно глобалниот календар […]