Фиксна почетна новости

јануари 15, 2024

ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2023/24 ГОДИНА

Почитувани студенти, Доколку сте заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете до второто затворање на матичната книга (најдоцна до […]
декември 19, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/2024

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 18.12 до 23.12.2023 година. Согласно глобалниот […]
ноември 28, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.12 до 07.12.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
октомври 31, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 07.11.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]