Фиксна почетна новости

октомври 31, 2023

ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ПРВ КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти Пријавувањето на првиот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 30.10 до 03.11.2023 година. Согласно глобалниот […]
септември 29, 2023

ПОЧЕТОК СО НАСТАВА И ПРИЈАВА/ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти, Ве известуваме дека наставата во зимскиот семестар од академската 2023/2024 година започнува на ден 12.10.2023 (четврток), при што продолжуваат редовните наставни активности на сите […]
септември 29, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од октомврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 02.10 до 06.10.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
август 21, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од септемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 21.08 до 25.08.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]