Фиксна почетна новости

март 15, 2024

ЕРАЗМУС+ МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ/НАСТАВЕН И НЕНАСТАВЕН КАДАР за академската 2023/2024 година

 
март 12, 2024

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Почитувани апсолвенти, Ве известуваме дека фотографирањето за табло ќе се биде организирано во фото студио ДИГИТ ЕКСПРЕС. Фотографирањето ќе се изврши во период од 15.03.2024 година […]
март 1, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/2024

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од мартовската испитна сесија во академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 01.03 до 07.03.2024 година. Согласно глобалниот календар […]
февруари 2, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од февруарскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.02 до 07.02.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]