Фиксна почетна новости

март 1, 2022

Online пријавување испити (мартовска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од мартовската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.03 до 07.03.2022 година. Согласно глобалниот календар […]
февруари 14, 2022

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло

И З В Е С Т У В А Њ Е Се известуваат сите студенти (апсолвенти) кои се заинтересирани за фотографирање за табло, да испратат електронска […]
февруари 3, 2022

ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2021/22 ГОДИНА

Почитувани студенти, Доколку сте заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете до второто затворање на матичната книга (најдоцна до […]
јануари 31, 2022

Online пријавување испити (февруарска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од февруарската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.02 до 07.02.2022 година. Согласно глобалниот […]