Новости и настани

јули 9, 2020

СВЕДОШТВА – Андреј Бошњак

Андреј Бошњак. Европскиот универзитет ми помогна да ги откријам моите афинитети и да чекорам кон целта Андреј Бошњак е на постдипломски студии на Факултетот за детективи […]
јули 3, 2020

СВЕДОШТВА – Ариф Адеми

Ариф Адеми: Европски универзитет е вистинско место за оние кои сакаат да научат и да се надградуваат Ариф Адеми е студент во трета година на Факултетот […]
јуни 26, 2020

СВЕДОШТВА – Севгул Абдула

Севгул Абдула: На Европски универзитет професорите и асистентите имаат еднаков пристап кон сите студенти Севгул Абдула е петта година на мастер студии на Факултетот за детективи […]
јуни 22, 2020

СВЕДОШТВА – Катерина Трпковска

Интервју со Катерина Трпковска, дипломиран дизајнер: Факултетот за арт и дизајн освен добро образование нуди и пракса, која е многу важна за успех Катерина Трпковска, која […]