Новости и настани

април 1, 2021

Повик за единаесетта меѓународна научна конференција

Европски универзитет Скопје ве поканува да учествувате со ваши трудови на Единаесетта меѓународна научна конференција „НАУКАТА И УМЕТНОСТА ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА“. На следните линкови можат […]
март 29, 2021

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 30.03.2021 (вторник) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јануари 15, 2021

Склучен Меморандум за соработка со Медицинскиот Универзитет во Пловдив

Почитувани, Ни претставува посебна чест и задоволство да ве информираме дека на ден 13.01.2021, Европски Универзитет Скопје склучи Меморандум за соработка со Медицинскиот Универзитет во Пловдив, […]
декември 29, 2020

Посета на Државното средно училиште за ликовна уметност и дизајн „Лазар Личеноски“

Во текот на минатата недела проф. д-р Гордана Вренцоска, декан на Факултетот за арт и дизајн при Европскиот универзитет го посети Државното средно училиште за ликовна уметност и дизајн […]