Новости и настани

јуни 24, 2021

Подарување третман за ласерско белеење на Вашите заби

Почитувани, Европски Универзитет во соработка со Универзитетски стоматолошки клинички центар “Проф.Д-р Бојо Андрески” подарува третман за ласерско белеење на Вашите заби. Ласерското белеење на заби не […]
јуни 24, 2021

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 25.06.2021 (петок) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јуни 22, 2021

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 23.06.2021 (среда) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јуни 14, 2021

Подарување 2 ФФМ дресови

Во знак на подршка на нашите фудбалери на Европското првенство, Европски Универзитет одлучи да подари два ФФМ дресови на двајца среќни навивачи. Учеството е согласно упатствата […]