Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија
јуни 22, 2021
Подарување третман за ласерско белеење на Вашите заби
јуни 24, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 25.06.2021 (петок) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на I и II циклус студии на Факултетот за арт и дизајн. На вашите прашања ќе одговара проф. д-р Гордана Вренцоска, Декан на Факултетот за арт и дизајн.
Податоци за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 782 7151 2014
Passcode: tPKBJ7
Ве очекуваме.
Студирајте Европски!