Новости и настани

јули 16, 2021

Подарување Smartwatch

Почитувани, Европски Универзитет подарува Smartwatch North Edge N06 на еден среќен добитник. Учеството е согласно упатствата од оваа објава: 1. Следете ја Facebook страната на Европски […]
јули 15, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека денес 15.07.2021 (четврток) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори […]
јули 14, 2021

Доделена целосна стипендија за постдипломски студии по студиската програма „Здравствен и фармацевтски менаџмент“

На ден 13.07.2021 година во просториите на Европски Универзитет, од страна на Управниот одбор беше врачена одлуката за доделување целосна стипендија на д-р Татјана Стојаноска (УК […]
јули 7, 2021

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 09.07.2021 (петок) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]