Новости и настани

јуни 8, 2021

Доделување стипендии “Проф. Д-р Бојо Андрески”

Почитувани, беа доделени три стипендии ”Проф. Д-р. Бојо Андрески” на следните здравствени работници: 1. д-р Татјана Стојаноска (целосна стипендија) 2. д-р Елена Стојкоска (делумна стипендија, 70% […]
јуни 8, 2021

Доделување таблет Huawei T10s

Почитувани, Ве известуваме дека добитник на таблетот Huawei T10s е Анета Ориѓанска. Честитки од нас, се надеваме дека ќе ви биде од корист вам и на […]
јуни 2, 2021

Ерасмус Посета, Бируни Унивезитет-Истанбул

Во период од 17-21 Мај 2021 година, проф. Д-р Енис Реџеп, доц. д-р Маријана Мирческа, доц. д-р Емилија Костадиновска и асс. д-р Дијана Јошева од Факултетот […]
мај 21, 2021

Меѓународно студентско биенале во Истанбул

Меѓународно студентско биенале во Истанбул Студенти од Факултетот за арт и дизајн изложуваат на Меѓународното студентско биенале, кое се одржува во Истанбул Р. Турција. Биеналето го […]