Новости и настани

мај 21, 2021

Меѓународно студентско биенале во Истанбул

Меѓународно студентско биенале во Истанбул Студенти од Факултетот за арт и дизајн изложуваат на Меѓународното студентско биенале, кое се одржува во Истанбул Р. Турција. Биеналето го […]
април 16, 2021

ON-LINE СИМПОЗИУМ СО МЕЃУНАРОДНО УЧЕСТВО “ИНФЕКЦИЈА И ТРЕТИРАЊЕ НА ИНФЕКЦИЈА ВО СЕКОЈДНЕВНАТА СТОМАТОЛОШКА ПРАКТИКА”

Симпозиумот е акредитиран од Комисијата за стручни стоматолошки прашања на Стоматолошка комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество. Симпозиумот […]
април 14, 2021

Факултет за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 16.04.2021 (петок) со почеток во 10:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
април 13, 2021

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 15.04.2021 (четврток) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]