Новости и настани

март 22, 2024

Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

НА 20.03.2024 ГОДИНА, НА ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ – СКОПЈЕ, СЕ ОДРЖА НАУЧНО СТРУЧНАТА РАБОТИЛНИЦА НА ТЕМА „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“, ОРГАНИЗИРАНА ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА […]
март 11, 2024

Д-р Зоран Крстевски

Д-р Зоран Крстевски на ден 04.03.2024 година  (понеделник) е избран во наставно-научно звање вонреден професор од наставно-научна област „ЕТИКА“  на Факултетот за економски науки.    
декември 29, 2023

Покана за Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

Почитувани, Ни претставува особена чест и задоволство да ве поканиме на Научно-стручната работилница на тема: „Знаењето и талентот – фундамент за успешност“, организирана од страна на […]
декември 20, 2023

Свечено доделување на дипломите на дипломираните и на магистрираните студенти

Европски Универзитет во текот на вчерашниот ден ги додели дипломите на студентите од I и II циклус и пригодно го одбележа патрониот празник “Св.Никола Чудотворец”. Им […]