Aleksandar Rajkovcevski

јули 4, 2021

Ретроспективна изложба на ФАД 2021

Факултетот за арт и дизајн при Европскиот универзитет, Скопје е дел од високото образование во областа на уметноста и дизајнот во Р.С. Македонија веќе 15 години. […]
јули 4, 2021

Ректорката на Медицинскиот универзитет во Пловдив инаугурирана во почесен професор на Европски универзитет – Скопје

„Со изборот на проф. д-р Мариана Мурджева за почесен професор (professor honoris causa), на Факултетот за стоматологија, во состав на Европски универзитет – Скопје, универзитетот и […]
јуни 30, 2021

Факултет за информатика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека Европскиот Универзитет е единствениот универзитет од нашата држава, кој е рангиран според https://roundranking.com , кое е рангирање на водечки светски […]
јуни 30, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 01.07.2021 (четврток) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]