Aleksandar Rajkovcevski

јуни 14, 2021

Подарување 2 ФФМ дресови

Во знак на подршка на нашите фудбалери на Европското првенство, Европски Универзитет одлучи да подари два ФФМ дресови на двајца среќни навивачи. Учеството е согласно упатствата […]
јуни 14, 2021

ФС распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ЈУНИ-ispitna 2021 англиски – ЈУНИ -ispitna 2021 ang
јуни 11, 2021

Од Факултетот за арт и дизајн беше избран дизајн на наш студентот за ревија на одржлива мода

На 9 јуни 2021 Британската амбасада го прослави Роденденот на британската кралица Елизабета Втора, со ревија на одржлива мода во Музејот на современа уметност во Скопје. […]
јуни 10, 2021

На стоматолошки клинички центар “Проф. д-р Бојо Андрески” успешно изведена сложена хируршка интервенција

На Универзитетски стоматолошки клинички центар “Проф.Д-р Бојо Андрески” деновиве успешно беше изведена сложена хируршка интервенција од страна на д-р Енис Реџеп, специјалист по орална и максилофацијална […]