Aleksandar Rajkovcevski

јуни 9, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 10.06.2021 (четврток) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јуни 8, 2021

ФАД распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FAD Ispiti Junska sesija 2021 Prv ciklus FAD Ispiti Junska sesija 2021 Vtor ciklus
јуни 8, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ИЗМЕНА ВО НАЧИНОТ НА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ И ОДБРАНА НА ДИПЛОМСКИ И МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2020/2021

Почитувани студенти, По одлука на Ректорската управа на ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Скопје, Ве известуваме дека: СЕ ВОВЕДУВА полагање на испити и одбрана на дипломски и магистерски трудови, […]
јуни 8, 2021

Доделување стипендии “Проф. Д-р Бојо Андрески”

Почитувани, беа доделени три стипендии ”Проф. Д-р. Бојо Андрески” на следните здравствени работници: 1. д-р Татјана Стојаноска (целосна стипендија) 2. д-р Елена Стојкоска (делумна стипендија, 70% […]