Aleksandar Rajkovcevski

август 4, 2021

Факултет за информатика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека Европскиот Универзитет е единствениот универзитет од нашата држава, кој е рангиран според https://roundranking.com, кое е рангирање на водечки светски универзитети. […]
август 3, 2021

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 05.08.2021 (четврток) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јули 28, 2021

Подарување Bluetooth слушалки

Почитувани, Европски Универзитет подарува Bluetooth слушалки JBL T500 на еден среќен добитник. Учеството е согласно упатствата од оваа објава: 1. Следете ја Facebook страната на Европски […]
јули 28, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 29.07.2021 (четврток) со почеток во 10:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]