Aleksandar Rajkovcevski

јули 14, 2021

Доделена целосна стипендија за постдипломски студии по студиската програма „Здравствен и фармацевтски менаџмент“

На ден 13.07.2021 година во просториите на Европски Универзитет, од страна на Управниот одбор беше врачена одлуката за доделување целосна стипендија на д-р Татјана Стојаноска (УК […]
јули 7, 2021

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 09.07.2021 (петок) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јули 7, 2021

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 08.07.2021 (четврток) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јули 6, 2021

„15 години Факултет за арт и дизајн“ при Европски Универзитет Скопје – врвна креативност, знаење и вештини

“Да се одбележи 15-годишен јубилеј значи да се пристапи кон посветена вредна и континуирана работа пред сè на нашите ценети професори и соработници се со единствена […]