Aleksandar Rajkovcevski

јули 21, 2021

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 23.07.2021 (петок) со почеток во 09:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јули 20, 2021

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 21.07.2021 (среда) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јули 16, 2021

Подарување Smartwatch

Почитувани, Европски Универзитет подарува Smartwatch North Edge N06 на еден среќен добитник. Учеството е согласно упатствата од оваа објава: 1. Следете ја Facebook страната на Европски […]
јули 15, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека денес 15.07.2021 (четврток) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори […]