Слика

Почитувани дипломирани/магистрирани студенти,

Доделувањето на дипломите за завршено високо образование од I и II циклус ќе се одржи на ден 01.10.2020 (четврток), според следниот распоред:

  • Факултет за економски науки, 10:00 часот, предавална 107 ;
  • Факултет за арт и дизајн, 10:30 часот, предавална 108 ;
  • Факултет за информатика, 11:00 часот, предавална 107 ;
  • Факултет за детективи и криминалистика, 11:30, предавална 108 ;
  • Факултет за правни науки, 12:00 часот, предавална 107.

Ве молиме да се придржувате кон утврдените мерки и протоколи за превенција од ширење на COVID-19, истакнати на влезот од Универзитетот.

Носењето лична заштитна опрема која го покрива носот и устата (заштитна маска/марама) е задолжително. На лицата без лична заштитна опрема нема да им биде дозволен влез.

Ве очекуваме!

септември 30, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ДИПЛОМИ

Почитувани дипломирани/магистрирани студенти, Доделувањето на дипломите за завршено високо образование од I и II циклус ќе се одржи на ден 01.10.2020 (четврток), според следниот распоред: Факултет […]
септември 30, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2020/2021 ГОДИНА

Почитувани студенти, Ве известуваме дека на 01.10.2020 (четврток) започнува новата академска 2020/2021 година. ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС Првиот академски час за студентите запишани во академската 2020/2021 година […]
септември 10, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАЧИНОТ НА СПРОВЕДУВАЊЕ НА НАСТАВАТА И ПРОВЕРКА НА ЗНАЕЊЕТО

Почитувани студенти, Ве известуваме дека Европски Универзитет воведува комбинирана форма на настава во зимскиот семестар од академската 2020/2021 година: а) on-line, и б) со физичко присуство […]
септември 1, 2020

Промотивни цени на школарина за првата година на I циклус студии (трет уписен рок)

Почитувани идни студенти, Со оглед на моменталната состојба и финансиските последици предизвикани од ширењето на коронавирусот (Covid-19), Европски Универзитет и понатаму овозможува поволности при уписот. Сите […]