Слика

Почитувани студенти,

Согласно заклучокот на Министерството за здравство од 10.03.2020, Ве известуваме дека наставно-образовниот процес на Европски Универзитет ќе биде во прекин во наредните 14 дена, почнувајќи од 11.03.2020 заклучно со 24.03.2020, како мерка за превенција од ширење на корона вирусот (COVID-19).

Настава, вежби, испити/колоквиуми во овој период нема да се одржуваат. Ве замолуваме да одржувате контакт со предметните професори по e-mail за тековните студентски обврски и да ги следите известувањата на веб-страната www.eu.edu.mk и официјалната страна на Европски Универзитет на социјалната мрежа Facebook, во врска со продолжување на наставниот процес и организација на наставата.

Со почит.

март 10, 2020

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани студенти, Согласно заклучокот на Министерството за здравство од 10.03.2020, Ве известуваме дека наставно-образовниот процес на Европски Универзитет ќе биде во прекин во наредните 14 дена, […]
февруари 27, 2020

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, Согласно препораките на Владата од 26.02.2020, а по одлука на Ректорската управа на ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Скопје, Ве известуваме дека сите студенти кои во последниве две недели биле во регион погоден од Корона […]
ноември 13, 2019

Призната диплома во В.Британија

ДОКТОР ПО СТОМАТОЛОГИЈА ВО В.БРИТАНИЈА СО ДИПЛОМА ОД ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Гордана Стојанова Чаракчиева е дипломиран студент на Факултетот за стоматологија, со завршени 5-годишни академски студии (300 […]
ноември 13, 2019

Факултет за стоматологија

Доктор по стоматологија со интернационално признати квалификации. Покрај академски, реализираме и стручни студии за забни техничари.