EURM

ноември 11, 2019

Кредити за студирање од Комерцијална Банка

Почитувани студенти, во соработка со Комерцијална Банка АД Скопје, ви нудиме можност за добивање на кредит кој би го искористиле за финансирање на Вашите студии. Условите […]
ноември 1, 2019

Огласна табла објава 2

Нов распоред за јунска сесија
ноември 1, 2019

Огласна табла објава

Нов распоред за јунска сесија
јуни 13, 2019

м-р Кристиана Тумена

Оваа недела во посета на Европскиот универзитет е м-р Кристиана Тумена, Еразмус координатор на Latvia Culture College од Рига, Латвија. Една од главните цели на посетата […]